PERKHIDMATAN DAN PENGURUSAN


TALIAN ONLINE PERKHIDMATAN 
PERNIAGAAN SOFIAN ENTERPRISE
PERHUBUNGAN FACEBOOK
SEKIRANYA ANDA PENGGUNA  LAMAN SOSIAL facebook .ANDA BOLEH BERHUBUNG MENGGUNAKAN  facebook ANDA UNTUK BERHUBUNG DENGAN KAMI DENGAN MENEKAN( LIKE) facebook Perniagaan Sofian .

PESANAN MESEJ SMS
ANDA JUGA BOLEH MENGHANTAR SEBARANG PERTANYAAN MELALUI SMS KEPADA KAMI KE TALIAN TEL 019-6380067

WHATSAAP

KEPADA ANDA YANG MENGGUNAKAN TALIAN PERHUBUNGAN SEPERTI WHATSAAP JUGA BOLEH BERURUSAN DENGAN PIHAK KAMI MELALUI WHATSAAP SGR BARBERSHOP OWNER  019-6380067 .

PERKHIDMATAN PENGHANTARAN

SETIAP PEMBAYARAN  PEMBELIAN PELANGGAN  PERLULAH DI SALURKAN MELALUI AKAUN BANK-BANK TEMPATAN YANG TELAH DI SEDIAKAN .

SILA PASTIKAN PEMBAYARAN DIBUAT KE AKAUN BANK YANG TELAH DI TETAPKAN .

SETELAH PIHAK KAMI MENERIMA BAYARAN PENUH DEAN TELAH MENERIMA BUKTI BAYARAN PENGESAHAN AKAN DI MAKLUMKAN MELALUI PANGGILAN TELEFON WHATSAAP ,SMS,ATAU DARI TALIAN YANG TELAH DI MAKLUMKAN KEPADA PELANGGAN BERKENAAN STATUS BAYARAN YANG DI TERIMA .

SEMAKAN AKAN DI BUAT TERLEBIH DAHULU BERDASARKAN SETIAP HARGA ITEM PEMBELIAN DAN AKAN DI SAHKAN.

PENGHANTARAN PULA AKAN PADA WAKTU BEKERJA  SEKIRANYA BAYARAN YANG DI TERIMA SEBELUM WAKTU TAMAT PEJABAT .

TEMPOH PENERIMAAN PEMBELIAN TIBA KE DESTINASI  ADALAH DALAM MASA DUA HARI DAN ADA KALA SELEWAT-LEWAT NYA SEMINGGU DARI TARIKH PEMBELIAN ONLINE DI BUAT.BERGANTUNG KEPADA PENGURUSAN PERKHIDMATAN POS MALAYSIA ATAU PERKHIDMATAN LAIN YANG DI GUNAKAN UNTUK KE DESTINASI PEMBELI.

PEMBELI DI MINTA MERANCANG PEMBELIAN BAGI MENGELAKKAN DARI BERLAKUNYA KELEWATAN TIBA PEMBELIAN,KERANA TEMPAHAN YANG DI BUAT PADA MASA LUAR WAKTU BEKERJA.

PIHAK PERNIAGAAN SOFIAN  AKAN CUBA MEMASTIKAN SETIAP PENGHANTARAN DI BUAT SEBERAPA SEGERA DAN DI JAMIN SAMPAI KE DESTINASI PEMBELI.

SEKIRANYA TERDAPAT KELEWATAN DARI PERINGKAT PENGURUSAN KAMI ,MAKLUMAN AKAN DI BERI KEPADA PEMBELI.

SEKIRANYA PEMBELIAN STOK BARANGAN TIADA SETELAH BAYARAN DI BUAT OLEH PEMBELI PIHAK PERNIAGAAN SOFIAN AKAN MEMBUAT PEMULANGAN WANG KEMBALI.

SEGALA MAKLUMAN PERBINCANGAN PERTUKARAN ITEM JUGA AKAN DI MAKLUMKAN KEPADA PELANGGAN UNTUK MENDAPAT PERSETUJUAN TERLEBIH DAHULU SEBELUM PENGHANTARAN DI BUAT.

SEKIRANYA PERSETUJUAN PENUKARAN ITEM DI SAHKAN OLEH PELANGGAN BARULAH  PENGHANTARAN ITEM BARU DI BUAT.

SEKIRANYA CADANGAN PERTUKARAN BARANGAN TIDAK DI PERSETUJUI PELANGGAN ,WANG AKAN DI KEMBALIKAN KEPADA PIHAK PEMBELI .

SEKIRANYA PENUKARAN  KOD ITEM YANG KAMI TAWARKAN MEMPUNYAI HARGA LEBIH RENDAH DARI KOD PEMBELIAN ASAL ,WANG LEBIHAN AKAN DI PULANGKAN.

PEMULANGAN WANG PULA AKAN DI SALURKAN KEPADA AKAUN BANK PEMBELI .SILA BERIKAN KERJASAMA UNTUK MENGHANTAR NO AKAUN BANK DAN SILA TUNGGU PROSES PENERIMAAN WANG KEMBALI. 

SEBARANG MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI PERNIAGAAN SOFIAN ENTERPRISE BAGI MENYELESAIKAN SEBARANG PERMASALAHAN YANG TIMBUL DAN  MELANCARKAN  PENGURUSAN KAMI UNTUK  MEMBERI PERKHIDMATAN YANG DI SEDIAKAN KEPADA PIHAK PEMBELI.


KAMI MENYEDIAKAN PELBAGAI CARA SISTEM PERHUBUNGAN KEPADA  PELANGGAN UNTUK BERSAMA KAMI ,BERHUBUNG PERTANYAAN ATAU PENYELESAIAN KERJASAMA DIANTARA ANDA DAN PIHAK KAMI MELALUI BEBERAPA KAEDAH PERHUBUNGAN PADA WAKTU INI.

KEPADA ANDA YANG BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN INFO SUSULAN BERKENAAN PERKHIDMATAN PERNIAGAAN SOFIAN BOLEH TERUS MENGHUBUNGI KAMI DI TALIAN 019-6380067 ATAU MEMILIH MANA-MANA DARI PILIHAN PERHUBUNGAN YANG KAMI TELAH SEDIAKAN PADA WAKTU INI.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan